Het Lozer Kasteel


Een kasteeldomein met heel veel extra's

Een prachtig domein bestaande uit een stokoud kasteel, een reuzegroot park en allerlei bijgebouwen waarin onder andere B&B kamers en vakantiehuizen? Bij het Lozer Kasteel valt inderdaad van alles te kiezen, maar wat je ook kiest, van kwaliteit en comfort ben je verzekerd en aan ruimte en sfeer zal het je niet ontbreken.

In de bijgebouwen van het kasteel kun je vorstelijk overnachten in viersterrenkamers die prachtig uitzien op de vijver en het park. Er zijn vijf kamers in totaal. Allemaal verschillend en heel eigen doch stuk voor stuk met een badkamer met douche en/of bad en haardroger, luxe bedden, minibar, kluis, verwarming en airconditioning, elektrische waterkoker met thee- en koffiezetapparaat, magnetron en flat screen tv. Een kamer is tot vier personen, de overige bieden riant ruimte aan twee gasten.

's Ochtends wacht een overheerlijk ontbijtbuffet met vers fruitsap, warme dranken, brood en een assortiment van koeken, verse eieren, kaas, zelfgemaakte jam, yoghurt, vers fruit en zalm. Een lunchpakket wordt op verzoek voor je klaargemaakt. 

Naast de B&B kamers zijn er ook drie super de luxe vakantiehuizen die van werkelijk alle mogelijk comfort zijn voorzien. The Lodge is huiselijk en biedt ruimte tot acht personen.  La Laiterie biedt historische charme en ruimte tot zes personen en Het Bakhuis is het nostalgische toevluchtsoord van het domein en ingericht tot vier personen.

Om het grote genieten compleet te maken is er ook heerlijke sauna.

Het Neerhof tot slot, is uitstekend geëquipeerd voor alle mogelijke evenementen en feesten.

 

Type

B&B, Vakantiehuis, Groepsaccommodatie

Max. capaciteit 30
Het Lozer Kasteel Kruisem, Oost Vlaanderen

De reis gaat naar het landelijke Kruisem dat lekker centraal tussen Gent en Kortrijk ligt. Op het domein zelf is al genoeg te zien en te beleven. Daarnaast zijn er in de directe omgeving ook genoeg bezienswaardigheden en activiteiten die de moeite waard zijn en kan er eindeloos wordt gewandeld en gefietst. Gastronomen kunnen vlakbij kiezen uit verschillende (sterren)restaurants.

 

Historie

Dit prachtige kasteeldomein is al sinds 1654 eigendom van de familie della Faille d’Huysse. Pas na de verbouwingen in de 18de eeuw kreeg het kasteel haar huidige, neoclassicistische uiterlijk. Naast het kasteel horen ook het poortgebouw, koetshuis, neerhof, dienstgebouwen en een torenvormig tuinpaviljoen tot dit domein. In het bosrijke kasteelpark (13 ha) vind je enkele grote vijvers. Vanaf het kasteeldomein leidt een dubbele oprijlaan naar de O.-L.-Vrouw van Bijstandkerk.

 

Het Lozer Kasteel Elisabeth della Faille-du Bois
Kasteelstraat 36
9770 Kruisem
Oost Vlaanderen
België
+32 9 3835027 of +32 478 548796
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Het Lozer Kasteel

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Kamers € 155,- per nacht op basis van 2 personen.
  • Familiekamer € 290,- per nacht voor 4 personen.
  • Korting bij een verblijf vanaf 2 nachten.
  • Ontbijt € 22,50 p.p.
  • Vakantiehuizen vanaf € 375,- per nacht voor 6 personen.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's